fredag 1. august 2008

Hausttankar...

Kvart år på denne tiå så komme dei same tankane te meg (å mongen me meg) igjen. Sorgen øve at någe snart e slutt, å gleden øve at någe nytt om kort ti ska påbegynnas. Så og i år. Sommaren e snart øve, å me den e eliteserien halvspelt å vel så det. Der e møje igjen, men me ser allerede tendensane te koss de går i år. Sjøl om engasjementet som allti e stort for dei mørkeblå, så må eg innsjå at sesongen te nå e onna forhåpningane, nå gjelde de bare å få te ei go avslutning å uefa plassering. Heldigvis fyre Barclays opp med Premier League dette åre og, så om ein 14 dagars ti får me ein avlastning for hardt pressa viking-supporterar.

I den anledning så presentere eg (i samarbeid (les: kopiert) me dagbladets sportsmagasin:

5 GODE GRUNNAR TE Å HOLDA ME TOTTENHAM:
  1. Mål. Ingen lag i Premier League hadde fleire mål i sine kampra i fjorårets Premier League. Merkeligt koss ein tomåsseier mod bunnlag smage når ein vinne 6-4 i plassen for 2-0.
  2. Sjel. Med ung britisk stamme i laget e Tottenham ein av få klubbar i PL der den ENGELSKE fotballsjelen fremdeles finnes. Utlendingskvotane te UEFA ønskes herved velkommen.
  3. Kaos. Live bler aldrig kjedelig når managerar å trenerar anseddes, sparkes, seie opp, og bler headhunta jevnligt. Sportsdirektørane har lenge lagt seg på sama linjå i Nord-London
  4. Arsen*l. Et lag med ein så usympatisk manager, og ditto spelerar, e ein drøm å ha så erkerival. Legg te at heila lage e frå Frankrike så kjenne ein at avsky mod klubben bygge seg opp umiddelbart. Når ein i tillegg ikkje har slått "the scum" på 8 år, for så å knusa di i cupen gjer de ein spesiell følelse som e få andre forunt.
  5. Neste sesong. Der komme alltid ein neste sesong. Bare vent. Ung stall, ny managar, go økonomi, etc.... Bler de monge neturar e det ein go evne å kunna gleda seg øve kvar minste opptur.
(Kilde: Dagbladets Sportsmagasin 1/8-08 s. 4)

Så i April neste år, så e me der igjen. Ting bjynne å ble avgjort i England, men Eliteserien bjynne. Bare vent.

Ingen kommentarer: