mandag 23. mars 2009

Heldagsskolen

SV har tidligere i uken gått offisielt ut med sitt mål om å kvele all religiøs og alternativ tenkning. Det kan ikke akkurat sies å ha kommet overraskende, men jeg stusser likevel over at partiet ikke med det samme gikk for å forby tenkning overhodet. Eller i det minste kunne de ha kjempet for at det var ulovlig for flere enn 10 personer å samles i ett og samme rom uten statlig tilstedeværelse. Men neida, du skal fortsatt ha lov til å tenke i Norge også. Du skal bare ikke ha lov til å ytre det du tror på eller mener. Det kan jo tross alt føre til et tilbakeslag for et parti som sakte men sikkert arbeider seg oppover mot 99% valgdeltakelse og partioppslutning.

"Ulike mennesker, like muligheter" er kanskje et bra slagord, men "Mindre glasnost men perestrojka påtvunget alle" hadde likevel trolig vært mer korrekt.

Som et mottiltak mot dette sterke innslaget av kommunisme i et ellers noenlunde overkommelig samfunn så ble det idag lansert en ny tverrpolitisk nettaksjon. Aksjonen, med det klingende navnet "heldagsskolen.no" har som mål å være et talerør for de som er sterkest uenige i SV's kamp for å oppdra folkets barn.

Hvordan Helge Dagsland er tilknyttet aksjonen er usikkert, men i kraft av sin stilling har han garantert bedre påvirkningskraft på dagens unge enn Bård Vegard Solli, så dette kan bli bra.

1 kommentar:

heldags... sa...

man blir nesten litt ydmyk av slik omtale, helt til man innser at det egentlig bare skulle mangle....